Kontakt og boksalg

Det er mange måter å komme i kontakt med meg på. Jeg foretrekker brevduer og røyksignaler. Men om du ikke har tilgang på fjærkre eller fyrstikker kan du sende meg en epost. I tillegg har jeg et nyhetsbrev du kan melde deg på. Kanskje det skjer noe der så fort jeg har ny bok på trappene. Kanskje før. Kanskje aldri. Best å ikke forplikte seg for mye. Jeg brukte liksom opp alle forpliktelsene mine på barn, kone og hund.

Dette er også adressen du bruker for å bestille bøker direkte fra meg. Om du ønsker dette, sender du meg telefonnummeret ditt og skriver hvilken bok du vil ha og eventuelt hva du vil jeg skal skrive på hilsenen. Så sender jeg deg bok og Vipps-krav. Voila!

Jeg fikk altså så hinsides mye spam da jeg hadde et kontaktskjema. Du kan tenke deg sorgen over å åpne mailen og tenke at 102 mennesker vil kjøpe boka di, men så oppdage at det bare er folk som vil selge deg sex eller at du har millioner til gode i Nigeria. Så her er en epostadresse du kan sende til. Du må bare cracke den superhemmelige krypteringsnøkkelen:

p<o<s<t alfalfakrøll domenenavnet her.

Jeg veit, litt weird. Blir det en stor terskel får jeg lage en bilderebus i stedet.

Og for all del, skriv deg gjerne på nyhetsbrevet! Jeg lover å ikke mase.

lassefosshaug.no

Forfatter og skribent

Open source power by WordPress