Essays og tanker (blog)


For å være helt ærlig har jeg laget denne blog-siden fordi det er en del av en skoleoppgave jeg holder på med. Når oppgaven er godkjent, fjerner jeg den. Om du likevel skulle ønske deg at jeg drev blogg, kan du si fra, så stiller jeg på Vixen Blog Awards i seikaker om noen år.

Uansett, under kan du finne noen svært lite gjennomarbeidede blogginnlegg og en dump av kronikken jeg skrev om Follobanen i vinter. Nå skal den snart gå igjen, dere. Det blir bra. Apen til venstre har fått direktørstillingen i BaneNor og er langt bedre kvalifisert enn de andre som har hatt den.


 • Skrivedassen – offisiell trailer

  Skrivedassen – offisiell trailer

  Før hadde vi et torp i Sverige med et vakkert skriveanneks. Nå har vi ei hytte i Finnskogen med lite plass, en unge som har begynt med Nintendo, ei innpåsliten bikkje og en kone som ser ALT av sport. Og oppi dette her skal jeg liksom skrive bøker?! Jeg trenger stillhet. Jeg trenger et sted […]

  Les hele teksten


 • Bane Nor og ned

  Bane Nor og ned

  Det var et anstrøk av hallelujastemning idet de sa det. Som om fremtiden var i ferd med å ankomme Ås. Det skulle bli slutt på timesavganger og sild i tønne. Forsinkelser og innstillinger skulle bli en saga blott. De med mest frelse i øynene trodde sågar signalfeil og nedfalte kjøreledninger ville bli historie. Bare vent, […]

  Les hele teksten


 • Opplesning fra FinnLit

  Opplesning fra FinnLit

  I november 2021 kom det endelig en luke i koronahelvetet og jeg kunne endelig reise til Finnmark Internasjonale Litteraturfestival – dit jeg ble invitert i 2019! Her er en liten snutt fra Litteratur i lunsjen.

  Les hele tekstenlassefosshaug.no

Forfatter og skribent

Open source power by WordPress